Zomaar op straat!

in delft liggen harten op straat!

s ‘Morgens vroeg liep ik door de verlaten straten van Delft toen ik op de grond iets aantrof dat verdacht veel op een hartje leek. Het was geen blad van de boom, hoewel groenig, en ook geen tekeningetje. Ik besloot verder niet te gaan doorgronden wat en hoe maar gewoon te genieten van het moment. En natuurlijk op de gevoelige plaat te leggen. Hartjes vind je overal. Als je er maar open voor staat en beseft, op het moment dát je er eentje ziet, je even stilstaat bij wat je hebt.

I’ve Got Life, I’ve got my Freedom — Nina Simone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten