Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

De spontane WKtweetupDH!

Het was gisterenavond tenenkrommend spannend. Niet alleen omdat er doelpunten gescoord werden, met een loei van een mooie goal van van Bronckhorst, maar ook omdat ze in het eerste gedeelte van de tweede helft enorm aan het blunderen waren en bovendien de scheidsrechter op het eind te lang liet doorspelen. Maar, we gaan naar de finale! Aanstaande zondagavond om 20.30 zitten we er weer klaar voor!

Het was bovenal een ontzettend leuke, spontane tweetup op het strand met gezellige Haagse twitteraars!

WKTweetupDH


Eén reactie op “De spontane WKtweetupDH!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten