De Parade.

Het is niet helemaal mijn ding. Het gevoel gedwongen worden te luisteren naar allerlei mensen die verkleed hun ‘ding’ staan te doen en te promoten is niet echt aan mij besteed. Een soort van in-your-face. Ik wandel liever rustig over het terrein heen en als ik nieuwsgierig ben kijk ik zelf wel of ik naar een voorstelling ga of te nee. Ik wil zelf bepalen en niet als opeens een man of vrouw, gehuld in een neon broekpak met kniekousen en een gek hoedje op, een toneelstukje opvoert voor mij alleen.

Parade

Het was erg rustig vanmiddag. Misschien dat de meeste mensen het strand verkozen boven de Parade? Later in de middag werd het wel wat drukker gelukkig. Al met al een aparte middag. Het is in iedergeval erg leuk voor kinderen. De Parade is er tot en met zondag 11 juli.

2 gedachtes over “De Parade.”

  1. Leuk dat je wel gegaan bent! Overdag is vaak meer voor de kids en wat rustiger. Ik was er donderdagavond en toen was het bomvol. Je vond de voorstelling van Rabarber wel leuk lees ik op Hofstijl?

  2. De Parade is leuk! Ik laat me ook niet meer leiden door de toneelstukjes voor de tent. Programmaboekje scoren en vervolgens bij de kassameisjes of -jongens vragen welke voorstellingen het leukste zijn heeft de afgelopen jaren nog het beste gewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten