Zeg het mij! Deel 2.

Ik plaatste een oproep op twitter. Waarover schrijf ik vandaag? Zeg het me!

‘Ik schrijf over bijensterfte, misschien is dat wat ;-)’ vroeg @jelfring

Nou dacht ik toevallig gisterenochtend, toen ik door het Delftse centrum liep, dat ik weinig bijen gezien had. En dat ik dat graag zo wilde houden. Als je op een terrasje zit wordt het erg irritant als je gepest wordt door een wesp of bij en je amper rustig kunt dooreten of drinken.

Ik kan dit blogstukje misschien wel uitrekken maar feit is eigenlijk dat ik weinig heb met bijen. Of wespen. Of andere zoemende beestjes die van zoetigheden houden en op mijn glas gaan zitten.

Eén reactie op “Zeg het mij! Deel 2.”

  1. Ik ben ook geen fan van ze. Bijen, muggen, wespen – ze hebben vast een rol in de rangorde der natuur, toch kan ik prima zonder ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten