Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Achtbaan.

Vannacht lag ik vanaf half vijf wakker. In de nacht gaan je gedachten vaak over in een puzzel van mijmeringen die als zwevende stukjes door het donker gaan. Je kiest er zelf voor een stukje te pakken en te onderzoeken, met als gevolg dat je langer wakker ligt. Als ik een film zou mogen en kunnen maken zou ik een film maken waarin een boel scénes van die film bestaan uit dat soort surrealistische beelden.

8-baan in Duinrell

“Sleep don’t visit, so I choke on sun, and the days blur into one. And the backs of my eyes hum with things I’ve never done”– Radical Face

Leven is zwoegen, genieten, balanceren, huppelen, schreeuwen, praten, dansen, botsen, scheppen, creëren, doen, kijken, naar links, vooruit, stilstaan, hollen, bewegen, zweven, schakelen, pakken, loslaten. Achtbaan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten