in blog

Beweging in de zaak.

Ik weiger stil te staan terwijl ik kan bewegen. Bewegen is als dansen; langs obstakels, een cirkel draaien met je voeten, zweven boven problemen en eroverheen. Vooruit. Ik manouvreer mezelf om, langs en voorbij de stilstand.

Bewegen doe ik ook in mijn hoofd. Doorschakelen van innerlijke gesprekken, de voors en tegens, de knopen die moeten worden doorgehakt. Ik beweeg mezelf in dromen, vraagstukken en mogelijke scenario’s zodat ik kan besluiten. Mijn weg is een weg van vooruit.

Ik neurie mijn mantra’s, zing mijn doelen en dans mijn onderneming vooruit.

Stil sta ik alleen op heikele punten waarin ik moet overdenken; ga ik rechtdoor, sla ik af of kijk ik achterom naar wat was? Hoewel het achterom kijken me laat stilstaan, wil ik kunnen rennen, springen en vooruit lopen. Omdat vooruit alles in beweging zet. En beweging mij laat groeien zodat ik meer te weten kom over vandaag en heel misschien over morgen.

Wim Aalbers vraagt om een korte en pakkende blogpost onder de titel “Beweging in de zaak”, publiceer die en maak hem er op attent. De tien meest originele, creatieve of inspirerende mini-blogs neemt hij op in zijn blogboek. Zo kun je co-auteur worden van zijn volgende uitgave, die in dit najaar verschijnt.

Reageer hier

Reactie