5 gedachtes over “Raad de plaat.”

  1. Geinig. Wat voor associaties een foto kan oproepen. 1) Spontaan schiet mij het nummer Let’s Dance van David Bowie door mijn hoofd (Put on your red shoes and dance the blues). 2) Dit lijken de dansende schoentjes bij de Efteling wel. Of niet?

  2. Eerst dacht ik: huh? Assepoester had toch glazen muiltjes? Maar het gaat hier natuurlijk om De Rode Schoentjes van de grote sprookjesman Hans Christian Andersen!

  3. Onbetwist één van mijn favo op de Efteling. De dansende rode schoentjes. En in mijn fantasie waren ze van, mij etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten