Karin Ramaker.


Uitwaaien.

Een paar vriendinnen wonen nu ineens ver(der) weg. Ik zie hen niet meer zo regelmatig. We bellen wel of mailen maar zomaar ‘efkes een bak leut halen’ is er nu niet meer bij. Je maakt er dan vaker meteen een dagje van. Wat ook weer als bijzonderder ervaren wordt, wat ook weer een fijn gevoel geeft.

Dagje Zee met Miek

Gisterenmiddag struinden vriendin en ik over het strand. Via het Zwarte Pad langs de duinen naar het zand en de golven waar we na een tijdje gelopen te hebben neerploften op een gezellig terrasje waar we niet meer vanaf te branden waren. Bijpraten. Het was als vanouds. Koestermoment.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten