Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Boogschutters.

gent 004

‘Behorend tot de vuurtekens zitten zij vol energie en temperament. De boogschutter neigt ook naar tactloosheid, waardoor zij op menig lange tenen trapt. Het is gewoon haar open en vrije manier, waarmee ook sommige collega’s zo hun problemen hebben. Een Boogschutter zegt vrijuit wat zij denkt. Daar kan niet iedereen altijd even goed mee omgaan, al helemaal niet als de Boogschutter de nagel op zijn kop slaat. Aan de andere kant weet je wat je met haar hebt en haar humor en charme maken het nodige weer goed. De boogschutter is geen slijmbal en maakt geen overbodige complimentjes. Zij heeft een fanatiek gevoel voor rechtvaardigheid, waar eerlijkheid gaat boven alles.
De Booschutter is een reiziger. Een reiziger die op zoek is naar wijsheid en de zin van het leven. Ze zijn uitgesproken idealisten met een uitgesproken aanspraak op de waarheid. Op de voet gevolgd wordt dit door zijn avontuurlijkheid. In hen is een groot heimwee thuis, die hen naar verre landen brengt. Het is de heimwee naar het vreemde, naar andere landen, andere filosophiëen en andere mogelijkheden. Deze progressieve reiziger houdt van een uitdaging die hem naar een andere mogelijkheid brengt. Stilstaan betekent voor hem achteruitgang.’ … — (
goastro.nl)

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten