Weekwoord.

Enthousiasmeren.

Meestal beschrijf ik hier een woord wat ik mooi vind, of bijzonder. Wat blijft hangen, zoals het woord ‘loutering’ of ‘bevlogen’. De laatste tijd kom ik het woord enthousiasmeren vaker tegen en mijn nagels grijpen als vanzelf de leren zitting van de bank waar ik op zit. Waar komt dat woord vandaan..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten