Praten, praten, praten

Absolutely The Hague meets Hofstijl

Deze afgelopen week heb ik erg veel gepraat. Ik ben eigenlijk niet zo’n ontzettende lullert en van praten word ik sneller moe dan de gemiddelde Hagenees gezellige prater. Het kost me denk ik meer energie dan normaal om naar iemand te luisteren en te volgen, zeker als er om me heen gepraat wordt. Ik ben snel de draad kwijt, moet me enorm concentreren.

Toch vind ik het altijd erg leuk om af te spreken en nieuwe mensen te ontmoeten, waardoor dit dus een paradoxaal gedoe wordt. Ik ben vast niet de enige die hier moeite mee heeft. Gisterenmiddag/avond was ik uitgenodigd, samen met wat andere tweeps, om te praten over Den Haag en Hofstijl , Offline070 en Absolutely. In de Haagse Suites borrelden we wat. Mens verenigt u is soms zo gek nog niet. …

3 gedachtes over “Praten, praten, praten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *