Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Bekende wegen.

Ik zag deze straten al voordat ik er ooit was. Ik liep er doorheen alsof ik er woonde en wist waar ik naartoe ging. …

España


2 reacties op “Bekende wegen.”

 1. Wat een gave plaat K.

  Dat gevoel had ik ooit ook de eerste dagen in Barcelona, als herkenbaar uit een droom.
  Dit is in de wijk el Born en moet haast wel een steeg tussen C. de Sant Pere més alt & C. de Sant Pere més baix zijn. Ik vermoed, even op een kaartje kijkend dat het de Carrer de la Mare de Déu del Pilar is, maar dat blijft een gok. (Hopelijk zit er niet kilometers naast)
  Is jullie pension/hotel/hostal in dit straatje?

  Blijven genieten daar.

  Adéu siau,

  Mauri

 2. Dat gevoel herken ik. Weet ook vaak de weg in vreemde steden Die steden voelen dan ook als een lekker zittende jas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten