Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Drawing I. Deel 4.

Drawing I part 4.

‘An idée fixe is a preoccupation of mind held so firmly as to resist any attempt to modify it, a fixation. The name originates from the French [French : idée, idea + fixe, fixed]. Although not used technically to denote a particular disorder in psychology, idée fixe is used often in the description of disorders, and is employed widely in literature and everyday English.’Wikipedia

I am fascinated by this phenomenon. In what way do we go too far being highly fascinated by situations or people? When are we just admirers and when do we just cross the line? Also in social media platforms? When do you want people to see what you’re doing and when do you want to close the door? …


2 reacties op “Drawing I. Deel 4.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten