Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Thuis.

thuis.

Toen we in Parijs waren stuurden we ons zelf een kaartje naar huis. We deden hetzelfde toen we in Barcelona waren. Ik was het alweer vergeten, dat we de kaart gekocht hadden, geschreven en opgestuurd. Thuis, tussen de andere post, lag ie ineens. Post krijgen is cool. Ook als je het zelf hebt verstuurd.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten