Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Een punkrandje?

‘Wat is tot dusver heb gehoord/gelezen over Opkrabbelen is dat het gaat over wat je allemaal wél kan. Het gaat op een verfrissende manier over mogelijkheden en dat op een aanstekelijke en motiverende manier. Niet zo’n ‘wat ben je zielig en wat zullen we daar eens aan gaan doen-boek’, maar een boek dat je aanspreekt, raakt en in beweging zet.’ Katja.


4 reacties op “Een punkrandje?”

  1. @metkcom zo eens even je blog lezen. punkrandje klinkt als iets waar mijn naam achterstaat?

  2. @metkcom juist, dus het is mooi passend. #metaforisch

  3. @madebyrebel misschien is punkrandje vergelijkbaar met een roeseltje of rafel langs een verder gelijkmatig stukje stof. #metaforisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten