Karin Ramaker.


Vervolg cursus Creatief Webloggen.

Tekst en Marketing

In de basiscursus heb ik in het algemeen het fenomeen weblog behandeld, hoe je snel een weblog opstart en bijhoudt en welke tools je gebruiken kunt om je weblog te vullen. Ik ben een beetje ingegaan op tekst en beeld en we hebben opdrachten geoefend.

In de vervolgcursus gaan we dieper in op content. Op welke manieren ga je om met tekst en wat is handig en wat niet? Hoe ga je op een creatieve manier om met verschillende manieren om tekst te gebruiken om jezelf te profileren online en hoe zet je het bijvoorbeeld in voor je werkzaamheden. Daarnaast zullen we in de cursus de Do’s & Don’ts en Tips & Tricks van het bloggen aankaarten. Hoe presenteer jij jezelf via een weblog? Ook zullen we ingaan op de creativiteit in jezelf vinden en erover bloggen. Ik geef tips en oefenopdrachten.

Structuur aanbrengen, een column-achtige vorm maken, omgaan met emotie in je tekst, opbouw, formulering en schrijfstijl, op een overtuigende en verkoopgerichte wijze bloggen, hoe jij jouw doelgroep benadert met enthousiasme en hoe je geïnspireerd raakt en dus technieken leert om het creatieve proces te stimuleren. Kortom, je blog krijgt diepgang en publiek weet jou te vinden en blijft je blog lezen!

Aanstaande donderdag vanaf 19.00 bij de Volksuniversiteit in Den Haag. Er zijn nog een paar plekken!


Reacties

 1. metkcom avatar
  metkcom

  Vervolgcursus Creatief Webloggen .: https://www.met-k.com/2010/11/15/vervolg-… Nieuwe Blogpost!

 2. DitisMarsMania avatar
  DitisMarsMania

  @metkcom Ik krijg er nog meer zin in! #blogcursus

 3. metkcom avatar
  metkcom

  @DitisMarsMania :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten