Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Schreeuw om cultuur!

…Ik bedacht me dat Geert Wilders zijn haar niet zomaar zo gekleurd en gestyled heeft. Dat komt door kunst. Creativiteit is onder andere van niets iets maken, of van een bestaand concept iets anders maken. Het haar van Wilders is een en al kunst. Hij beseft het alleen niet. Zonder kunst en cultuur geen vernieuwing. Zonder al die kunst, bloedt creativiteit dood. …

Zonde toch?

Published by


Reactie

  1. Laurent avatar
    Laurent

    Nou, het betreft inderdaad een kunstkop, in goed haags.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten