Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

KRO. In de schaduw van het nieuws online.

Vanaf minuut 39 ongeveer gaat de uitzending online door. ‘Hele volkstammen hanteren twitter niet meer.’ Aldus de verslavingsdeskundige. Ze staan denk ik allemaal bij hem op de stoep. Mag hij nog blij zijn dat hij tijd had om naar de studio te komen. …

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten