3 jaar op Twitter.

Blijkbaar ben ik vandaag al drie jaar op Twitter. Op 9 december 2007 maakte ik dus mijn account aan. Misschien via via, maar ik kan me niet meer herinneren op welke manier ik ermee in aanraking gekomen ben. Dat ik er enorm blij om ben is een understatement. Twitter heeft me veel gebracht.

Als ik jou vraag: wat heeft Twitter jou gebracht? Wat is dan daarop je antwoord?

Een gedachte over “3 jaar op Twitter.”

  1. Wat heeft twitter me niet gebracht? Oh ja, nog (!) geen nieuwe baan.
    Verder: gezelligheid, nieuwe vrienden, ontdekkingen, medeleven,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten