Web 2.0 en Slimmerkunde.

‘Web 2.0 biedt nieuwe wegen voor auteurswerving, zo ontdekte ik toen ik in de afgelopen maanden samenwerkte met Tjeu Seeverens, schoolleider in Zuid Limburg. Twee jaar terug maakte ik met hem het boekje Gelukskunde, dat Malmberg veel publiciteit opleverde en flink wat verkoop. Nu kwam hij met het project Slimmerkunde, over slim gebruik van internet en social media door leerlingen.

Het project was er, maar daarmee nog geen auteurs. Seeverens twitterde over het onderwerp en verzamelde tot mijn verbazing binnen een paar weken zo’n honderd reacties van mensen die aan Slimmerkunde wilden bijdragen. Na uitwisseling van informatie via het net bleven er ruim veertig mensen over. Toen er echte dead lines werden gesteld bleef een gemotiveerde auteursgroep over van achttien personen.’

Lees de rest van het artikel van Jan van Miert, uitgever van Malmberg, hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten