Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Schrijven.

Vanaf vandaag zal het schrijven beginnen. Ergens klopt het niet helemaal; het schrijven begon al veel eerder dan nu. Misschien schreef ik in mijn hoofd al vele gedichten en schreef ik verbeeldingsvolle complottheorieen en schakelingen van talloze anekdotes en  zelfverzonnen verhalen. Ik zou graag willen inspireren; motiveren en mensen anders laten denken. Of niet anders, maar met een bril op van kleine deurtjes die tot nu toe dicht zaten. Schrijven begint bij kijken, het vervormen van betekenissen van woorden; nuances, verbasteringen, uitdiepen van emotie. Soms zit het als een haarbal achterin je keel en het moet er gewoon uit. Dit echter, is andere koek. …

,

Published by


Reacties

 1. metkcom avatar
  metkcom

  Schrijven .: https://www.met-k.com/2011/02/07/schrijve… Nieuwe Blogpost!

 2. NandaDeen avatar
  NandaDeen

  @metkcom kunnen we ff bellen of mailen ivm ontwikkelingen Zuid57?

 3. metkcom avatar
  metkcom

  @NandaDeen heb je net ge-DMd! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten