Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Doel bepalen?

‘Voordat je begint moet je wel weten waar je heen wilt!’ Een geirriteerde opmerking die iemand laatst maakte. En soms werkt het zo voor mij helemaal niet zo helder en duidelijk. Soms is het doel an sich een gevoel of beeld van iets dat nog ver weg ligt, bijna uit zicht, maar waarvan je denkt: daar, daar moet ik heen! En dat ‘daar’ dat is het doel.

Het begin!

Hoe werkt doel bepalen voor jou? Is het planmatig opstellen van onderdelen? Eerst deze stap en dan de volgende? Als de ene stap niet is genomen, loopt de rest vertraging op? Of is het een groter beeld aan het eind van de weg met een zichtbare route met een groot avontuur onderweg?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten