Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Mooie opkomst opening foto expo 7di4kids

Rond twaalf uur stonden we met z’n allen; ouders, kinderen, opa’s en oma’s en vrienden om officieel de foto expositie te openen in Theater aan het Spui.

Opening Foto Expo 7di4kids

Gisteren hebben Arthur, Laura en ik een groot aantal foto’s opgespeld op het huisje bij Herman; een op zichzelf staand kunstproject en uitermate geschikt voor een foto expo zoals die van 7di4kids. Omdat het voorjaarsvakantie was, was ik erop bedacht dat er beduidend minder bezoekers zouden komen omdat men wellicht met vakantie zou zijn. Ik was blij verrast met de opkomst en ook Juf Marianne van groep 7 van de Oase was aanwezig. Ontzettend leuk vond ik dat!

Het allermooiste vind ik toch wel dat dit project een verkapt educatief lespakket in zich heeft van het nieuwe leren. Op een creatieve manier kinderen laten zien hoe hun wereld in elkaar steekt, en stilstaan bij hun leefomgeving en erover praten. Bovendien blijven de verhalen en ontdekkingen op deze manier beter hangen; de camera zorgt ervoor dat de ander een kijkje krijgt in de leefwereld van een tien/elf jarige. We gaan proberen dit initiatief op andere plekken te laten zien en om andere scholen ervoor te interesseren.

De foto expositie is nog te zien tot en met 6 maart maar waarschijnlijk mag er nog een weekje aan vastgeplakt worden! Daarna zal deze foto expo gaan reizen door Den Haag. Er zijn al geinteresseerden!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten