Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Waarom koffie?

Terwijl een aantal Haagse Hopjes vanmiddag hun benen onder hun lijf renden om perse een CPCloop te ‘doen’, zat ik erg relaxed in de Boterwaag een grote koffie weg te drinken. De verhalen hoor ik aanstaande vrijdag wel tijdens de Twaartup. De vierde volgens mij.

koffie. grote koffie.


5 reacties op “Waarom koffie?”

  1. @metkcom @birgittwit @Hugo_Maerten dat ziet er goed uit! Volgend jaar ren ik mee

  2. @metkcom @birgittwit @Judithellen ziet er erg lekker uit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten