Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Motiveersels

Hellup! Ik zoek voor mijn boek Opkrabbelen unieke en authentieke quotes of motiveertips om elkaar te inspireren! Heb jij een mega goed, stoer en hulpvaardige quote waar je veel aan hebt gehad en die je zelf hebt bedacht, stuur je quote dan (via opkrabbelen@gmail.com) met naamsvermelding en wie weet sta jij straks met naam en je motiveersel in het boek en help jij anderen!


Reacties

 1. Marco Raaphorst avatar
  Marco Raaphorst

  “Fucking ignore the system, use it when it suits you.” – Johnny Rotten (Sex Pistols)

 2. Erwin Troost avatar
  Erwin Troost

  Ik zal je later mailen…

 3. karin avatar
  karin

  oke, ben benieuwd!

 4. Ik stel te moeilijke vragen. « met-k.com

  […] mijn verzoek, oproep, via dit blog en email, om je persoonlijke quote in te sturen kreeg ik nul op rekest. Niet zozeer nul op rekest; men mailde me wel terug met […]

 5. Marco Raaphorst avatar
  Marco Raaphorst

  “als je dingen doet als gift naar een ander dan groeien ze”

 6. Erwin Troost avatar
  Erwin Troost

  Heb er nog eentje om de rest over te halen:
  “Ik houd niet van snorren en baarden. Ik vind dat überhaupt niet mooi bij vrouwen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten