Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

‘Ja, maar, wat zet ik dan wel of niet op een weblog?’ Professionals zijn meestal bang om hun expertise ‘weg te geven’. Ze denken doordat zij expertise en knowledge weggeven door erover te bloggen, klanten denken dat ze door die informatie zelf aan de slag kunnen en je niet meer contacten.

Fout! Juist het tegenovergestelde is waar!

Deel vooral mee waar je in uitblinkt en wat je diensten zijn, want een potentiele klant wil vooraf weten wat voor persoontje jij bent en wat je allemaal weet en hoe je te werk gaat. Vertel vooral over je werkwijze. Een klant zoekt een opdrachtgever die bij hen past. En jij wilt graag een klant die bij jou past.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten