Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Zaterdagavond.

Judith organiseerde een tweetup in het Lucent Danstheater; we mochten naar Bounce Streetdance Company die Insane in the Brain danste. Als je One Flew Over the Cuckoo’s Nest kent, de beroemde met Oscars bekroonde film met in de hoofdrol Jack Nicholson, over een draaideur crimineel die denkt zijn gevangenisstraf lekker makkelijk door te komen door net te doen alsof hij een beetje gek geworden is maar zich niet realiseert dat Nurse Ratched totale controle heeft over de uiteindelijk duur van zijn verblijf, dan weet je hoe boeiend de avond gaat zijn.

saturdaynight

Vooraf kregen we een inleiding door iemand wiens naam ik helemaal ben vergeten maar hij maakte van zijn praatje een hele show waarvoor ik chapeau zeg, want gezien mijn spanningsboog luister ik moeilijk naar inleidingen door afleidingen, maar hij wist zeker te boeien!

90 minuten dans. Niet alleen streetdance, maar ook tap, looping, moderne dans, een beetje klassiek ballet, breaking, locking, popping, boogaloo en new school. Het was naast snel en afwisselend ook erg boeiend door het verhaal maar zeker ook door de manier waarop de muziek slim gebruikt werkt en zeer goed gebruik gemaakt werd van de ruimte en de zaal. Hits van Missy Eliott, Gotan Project, David Holmes en Cypress Hill knalden door de speakers heen. Ik vond bij vlagen de dans-acts briljant. Ik genoot van de scene waarbij de rolstoelganger met krukken danste en ook het zeer grappige Flashdance en Fame moment.

Een geslaagde avond! We werden door Judith als VIP’s behandeld! Na de voorstelling besloten we nog even te dansen bij The Sixties Swing-In in ‘t Paard. Ik heb echt een geweldige zaterdagavond gehad! En deze avond werd mede mogelijk gemaakt door Judith, Heide, Birgit en Marco. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten