Karin Ramaker.


Verbonden.

“This building is like a book. Its architecture is the binding, its text is in the glass and sculpture.” — Malcolm Miller.

Judith sprak met volle enthousiasme over verschillende papiersoorten, bindwijzen, lettertypes, kleurtypes, kleurcodes, kaften etcetera, terwijl we in de zon zaten gisterenmiddag.

boekbinden.

Ik ging later ook met enorm veel indrukken en een geleend boek, die zij zelf vormgegeven had, naar huis. Er kan heel veel op vormgevingsgebied qua boekstijlen. Dat is ontzettend fascinerend!
Ook geur is belangrijk. Sommige boeken of tijdschriften stinken. Ik krijg er zelfs hoofdpijn van. Dat maakt dat je het niet snel meer oppakt om te lezen. ‘Werk je met je boek ook met geur?’ vroeg laatst Arthur. Maar geur is erg persoonlijk, misschien dat ik ga voor geurloos?

Ik heb allerlei ideetjes over vormgeving. Maar ik moet schrijven!

,

Published by


Reactie

  1. judith avatar
    judith

    Ik denk ook dat geur erg persoonlijk is. En.. sommige geuren zijn erg mannelijk, andere weer vrouwelijk. Je zet dan misschien een beeld neer wat je helemaal niet wilt!

    Ik weet dat er papiersoorten zijn die zich profileren als ‘geurloos’. Ik ga mij hier eens in verdiepen ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten