Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Hart op Straat en Hartstichting.

Verkapte marketing. Daar hou ik van. Vroeger, toen ik op de mavo zat, wilde ik dolgraag de reclame in. Het idee om te bedenken, te ontwerpen en een project van A tot Z zelf te organiseren leek me geweldig. Met een tekenmap onder mijn arm ging ik met mijn vader naar een open dag bij de Grafische MTS in Boxtel. Mijn tekentalent werd opgemerkt maar ik had niet het juiste vakkenpakket. Mijn richting moest daardoor veranderd en zo belandde ik bij mijn tweede hartrichting; kinderen.

Het voordeel van zelfstandig ondernemerschap is het zelf bedenken van projecten en het uitvoeren ervan. Soms ontstaan bij toeval projecten doordat je met je hele hart ergens voor gaat en er voor de volle 100 procent het goede gevoel bij hebt. HartOpStraat is zo’n project. Met verkapte marketing. Ik benaderde de Hartstichting al eens in een veel eerder stadium voor mijn idee. Vandaag kwam iemand van de regio Zuid Holland eens een kijkje nemen. Wie weet viel er wat te combineren.

Vreselijk veel geld stoppen in een (landelijke) campagne. Het is nog maar de vraag of dat goed werkt. Misschien kan dat anders, simpeler maar zeker ook effectief. Misschien kan het creatiever, aparter en daardoor bijzonderder. Misschien kun je andere instellingen en bedrijven koppelen? Samenwerken? Het koppelen aan educatie? Ik denk van wel.

Vanaf vandaag kun je gratis de foto expositie bezichtigen in Theater aan het Spui in Den Haag. De foto expo is te zien tot en met dinsdag 24 mei 2011. Heb je aanvullingen, ideeën of foto’s mail me dan. Wil je HartOpStraat volgen via twitter, dat kan ook.


Reactie

  1. Maaike avatar
    Maaike

    Je volgt je droom, dat vind ik mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten