Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Genoeg is genoeg.

Het is een enorm goed gevoel als je veel te doen hebt. Als je weinig tot niets te doen hebt word je als zzp-er onrustig. Als het goed loopt met betaalde opdrachten, projecten en ‘dingetjes er naast’ is het zaak deze werkzaamheden goed in een kader te zetten. Voor je ik het weet werk ik me het rompschomp.

Chillen in Delft

Gisterenavond even een hapje buiten de deur gegeten. Omdat we het beredruk hebben. In een vorige baan mochten we dat trouwens niet zeggen ‘druk’. Drukke kinderen. Drukte. Druk man!
Even gechilld, het menu opgenoemd en het voor onze neuzen gezet gekregen. Toetje na. Geen boodschappen, gekook en afwas. Heerlijk.

P.S Druk is alleen maar naar als er druk op je gelegd wordt. Dat vermijd je door op tijd ‘nee’ te zeggen. Of te verzetten. Of in de ijskast te doen. Druk handelen is tussen de drukte door chillen en bijkomen en hangen op de bank. Daar maak je dan tijd voor in je agenda.

,

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten