Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Door elkaar.

Er zijn momenten dat je iets te wachten staat en je weet dat je er iets aan moet doen maar de woorden en zinnen en ideeën cirkelen als een zwerm vliegen om je hoofd. Er is totaal geen logica meer terwijl je normaliter de juiste woorden eruit kon slaan. Je pakte de juiste woorden dan op, plakte ze op een velletje, ét voila.

Het zorgt voor irritant veel onrust in je hoofd, zeker als er een moment zit aan te komen waarop je moet handelen. Zonder antwoorden op gestelde vragen kun je niets. Je mond voelt kurkdroog en je wil wel spreken maar er komt niets uit. Waar begin je dan met je verhaal?

Wat zeg je? Begrijp je er helemaal niets van? Hoezo? …

W
A
R
T
A
A
L.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten