Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Gebundeld in Poëzie op Pootjes.

Op bladzijde 236 staat mijn Haagse gedicht.

alle auteurs konden een exemplaar ophalen in de bieb

Poëzie op Pootjes organiseerde dit jaar voor de derde keer een gedichtenoproep. Meer dan 470 Hagenezen/Hagenaren stuurden hun gedicht in over het Haagse gevoel. De bedoeling was simpelweg om op deze manier zoveel mogelijk gedichten over de persoonlijke Haagse beleving te vergaren. Wel werd er nadrukkelijk gezocht naar (potentiële) kwaliteit en nieuw talent.

De presentatie was gisterenmiddag in de bibliotheek en na de voordrachten sprak ik nog heel even één van de organisatoren omdat ik het idee opperde een keer een kinder poëzie op pootjes te doen. Ook kinderen hebben het Haagse gevoel en kunnen dichten. Vast wel!

[Boek is te koop bij Paagman.]

,

Eén reactie op “Gebundeld in Poëzie op Pootjes.”

  1. Kijk, dat is nu echt weer iets voor jou (zeg ik over iemand die ik alleen virtueel ken. Best vreemd) om zoiets te opperen. Die kinderversie gaat er vast komen. Ben ik van overtuigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten