Op de juiste plek heel hard roepen.

Het werkt misschien voor veel mensen zo, en als ik heel rationeel wil zijn doe ik het ook; stapsgewijs en planmatig alles tot in de puntjes uitstippelen en uitdenken, maar als ik mijn gevoel volg, totaal niet rationeel dus, bereik ik sneller en op een leukere manier het uiteindelijke doel.

Het is gewoon zo; op de juiste plek zijn en heel hard roepen. En dat heel hard roepen op zo’n originele en ludieke manier mogelijk. Dwarsstraten in lopen en daar zijn waar het speelt. Het is een kwestie van originaliteit, inzet, lef en op de juiste plekken de juiste dingen vragen!

En geloven in jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten