Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Foto expositie Hart Op Straat bij Bink36.

Voor degenen die heel graag eens willen komen kijken naar de foto expositie Hart Op Straat van gevonden harten op straat en overal door verschillende mensen, kun je vanaf vandaag bij Bink36 terecht. De foto expositie blijft een maand hangen, in de gang van het tweede gebouw.

Voor meer informatie over openingstijden kun je hier terecht. Zelf een hart gevonden op straat of overal? Voeg de foto toe in de HartopStraat Flickrgroup!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten