Krijg het heen en weer.

Je hebt weleens van die dagen dat je met het verkeerde been uit bed gestapt bent en vervolgens je beide benen niet meer in het gareel krijgt. Zo’n dag dat je de tijd vergeet, je paraplu laat liggen op het station terwijl het met bakken uit de hemel regent en je misselijk wordt van een net bestelde citroentaart die overduidelijk teveel citroen bevat.
Zo’n dag dat je je t-shirt zonder erg binnenstebuiten draagt en je net nieuwe waterproof mascara klaarblijkelijk niet helemaal waterproof is. En bovendien erger jij je ook aan de geur van nieuwe boeken waar de inkt vanaf lijkt te druipen en versche muntthee. Je afspraak komt te laat en zegt geen sorry, iemand naast je in de trein heeft precies dezelfde laarzen en je krijgt je suikerdip niet weggespoeld.

ik vergat nog te melden dat de ober die mij een citroentaart zou bezorgen de hele citroentaart vergeten was. ‘Oh, gaan we even heen en weer!’ riep ie.

Krijg het heen en weer!

Published by


Reactie

  1. kurai avatar
    kurai

    Als je in het leven niet heen en weer gaat staat het stil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten