Mobieltjes.

Zondagavond toen ik naar huis ging met de laatste trein en het beeld tegenover me zag, drie mensen druk klikkend op een smartphone, bedacht me ik me wat mijn belgedrag zou worden nadat ik mijn abonnement verlengd zou hebben vanaf woensdag en een nieuwe telefoon zal krijgen.

in de trein.

Zal ik ook twitteren tijdens een gesprek? Of nog meer foto’s maken en direct plaatsen op blog, facebook en twitter? Zal ik bij elke wachttijd op een station mijn mobiel pakken om te kijken wat er in de wereld speelt? Zal ik mijn gedrag aanpassen of mezelf tijd geven om ook te genieten van wat ik door het raam zie, wat er onderweg gebeurt en zal ik luisteren tijdens een gesprek en mijn mobieltje in mijn tas laten?

2 reacties op “Mobieltjes.”

  1. Ik denk dat dat voornamelijk aan jezelf ligt… Als ik alleen in de trein ben – wat ik eigenlijk al niet zo vaak doe – dan pak ik wel snel mijn mobiel, maar niet de hele treinreis. Eerst atlijd even genieten van het gevoel dat op reis gaan me geeft =D

  2. Onderweg internet ik eigenlijk niet. Ik zit al zo veel achter een monitor. Dan liever met mijn neus in het papier :) Voordeel van twitteren of sms’en in de trein: dan kunnen ze even geen gesprek voeren :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten