Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Doen wat je leuk vindt.

Wat zijn de leuke dingen die je doet?
Ik doe nu helemaal precies wat ik leuk vind, maar pas sinds een jaar of twee. Daarvoor deed ik leuk werk maar liep tegen muren op. Het was nooit écht helemaal 100% je-van-het. Dat wilde ik veranderen. Dat móest veranderen anders trok ik het niet meer.
Ik ben creatief ondernemer. Dat wil zeggen: creatieve projecten doen, evenementen organiseren met creatieve inslag (zoals creatieve borrels) en creatieve blogworkshops organiseren of in opdracht uitvoeren bij bedrijven, zzp-ers en scholen. Ik noem mezelf ook creatief ondernemer omdat ik op een andere manier mijn werk en/of opdrachten uitkies.

De rest van het bloginterview lees je bij Katyo.


3 reacties op “Doen wat je leuk vindt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten