Hartverwarmend.

Hartverwarmend, mensen die de moeite nemen om een positieve boodschap de wereld in te sturen. Ellende genoeg, en heel makkelijk om daar verslag van te doen, de media doet er het liefst nog een schepje bovenop. Respect voor Karin die een tegengeluid laat horen door haar Fotoproject Hart Op Straat. Ze tovert een glimlach op gezichten van toeschouwers met haar tentoonstelling in DOK Delft. Daarnaast inspireert ze op deze manier mensen om anders tegen de wereld aan te kijken. Ik ontdek in ieder geval de laatste tijd te pas en te onpas harten, in bloembladeren, vogelpoep, noem maar op.”

— Linda Stam, Mediathecaris, DOK Library Concept Center.

One Reply

  • Je gaat idd meer op hartjes letten sinds jou project.
    leuk stukje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *