Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Even pinnen.

We wilden even pinnen gisterenavond voordat we bij Blooming het feestgedruis binnenwandelden en veel gingen dansen, (non alcoholisch) drinken en gek doen. De bubbels kregen we aangeboden en verder wilde Birthday Girl Birgit geen cadeaus. Gewoon modern makkelijk je eigen drankjes bekostigen, dan kwam alles goed. We hadden onderweg erheen alleen geen pinautomaat ontdekt.

het goot (2)

[foto gemaakt door Marco Raaphorst.]

‘Zal ik nu even gaan pinnen?’ vroeg Raaphorst aan mij toen het net droog was. ‘Ik ga wel met je mee.’ Met plu liepen we naar buiten en jawel hoor,  het barstte los. De paraplu bleek niet helemaal regenbestendig. We vluchtten een portiek in en bekeken het natuurgeweld.

Vet romanties.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten