Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Tedx? Nee, Fredx!

Je kent vast wel Tedx? TED heeft wereldwijd het fenomeen lezingen naar een hoger niveau getrokken. Het draait bij TED om inspirerende verhalen dat ze zo mooi storytelling noemen. Ook in andere landen en steden worden TED-presentaties georganiseerd onder de noemer TEDx. Helemaal niets mis mee, behalve dat TED, van organisatoren die onder de noemer TEDx een evenement organiseren, eist dat deze presentaties in het Engels gegeven worden. Maar Tedx heeft een broertje.

Waarom niet gewoon in het Nederlands? Op die basis is FREDxTheHague ontstaan met een knipoog naar TED. FREDxTheHague @330live geeft het woord aan een viertal uitgesproken sprekers. Net als TED maar dan gewoon in het Nederlands. Voorzien van beeld en geluid vertellen ze hun verhaal. Een en ander zal muzikaal en poëtisch omlijst worden in een typische FRED-sfeer. Hou het twitter-account @fredxthehague en onze site nauwgezet in de gaten voor meer informatie over de avonden!

Noteer dus in je agenda: donderdag 13 oktober, 20.00 330Live, Korte Molenstraat 2 Den Haag!


4 reacties op “Tedx? Nee, Fredx!”

  1. Hey, mijn comment komt niet door. Nieuwe poging: de vraag is of je alles na afloop, net zoals bij TED, op het web gooit. Dan kan ik het alsnog zien want ik kan er 13 oktober helaas niet bij zijn.

  2. er is livestream als het goed is die avond, en ja, we nemen alle sprekers op en zullen dat als video op de site zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten