Vandaag mag in de prullenbak. Deel 2.

Stel, er waren blijkbaar verwachtingen die voorheen niet uitgesproken werden maar wel op het laatste moment maar die je op dat moment niet kon veranderen. Stel, het glas van de ander was half leeg maar die van jou half vol. Bovendien zag je de oplossingen wel alleen wilden de anderen, met het half lege glas, het glas niet vol gieten. Althans, niet meteen. Er moest eerst mokkend en hortend en stotend gezocht worden naar een nieuwe fles wijn en moest er ook zuchtend en steunend gezocht worden naar een kurk om de fles te openen.

Negativiteit werkt niet als je een oplossing zoekt. #constatering

Hoe lang zou het bij jou duren voordat je half volle glas opeens achterin je keel belandde?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten