Het kriebelt als het danst!

Als je geen woorden hebt, of de woorden blijven steken in je keel, is je lijf het antwoord op de uitroep. Zoals je hand de lijnen volgt op een onbeschreven blaadje, en de gekleurde vegen hele verhalen vormen.

En dans werkt net zo. Zelfs de toppen van je vingers vertellen een verhaal. Je bewegingen en de manier waarop je jezelf vloeiend en licht over gladde vloeren begeeft zorgt ervoor dat je niet alleen je emoties uit maar ook de emoties bij de ander binnenkomen.

IMG_2030

Gisterenmiddag was ik aanwezig bij de repetities van The Chosen One, een voorstelling van Holland Dance met professionals en amateurs, jong en ouder in het Atrium. En mijn jarenlange klassieke ballet kriebels kwamen in alle hevigheid weer boven. …

spitzen

Een gedachte over “Het kriebelt als het danst!”

  1. Ja, dat is herkenbaar! Mij kriebelt het ook altijd als mensen zingen. Nadeel alleen is dat men mijn gezang niet waarderen kan (dat rijmt ;))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten