Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Workshop Bloggen in Antwerpen!

Binnenkort is er in Multiburo, een business center op loopafstand van het Antwerpse centraal station, een heuse blogworkshop (en onderdeel WordPress) speciaal voor de Antwerpenaren. Ben je bijvoorbeeld student communicatie, student cross media of ben je net een webshop begonnen of als zelfstandig professional aan de bak gegaan, deze workshop is helemaal geschikt voor jou!

Bij deze speciale Workshop leer je praktisch omgaan met WordPress, wat je allemaal kan met WordPress en leer je omgaan met blogcontent; zakelijk maar toch persoonlijk bloggen, tijdmanagement en hoe je jezelf op de kaart zet middels een blog en publiek (potentiële klanten) naar je toe trekt. Maar vooral, waar haal je inspiratie vandaan. Deze workshop is ideaal voor zzp-ers, studenten en klein bedrijf. Op deze middag ben je interactief, praktisch en creatief bezig en kun je erna meteen aan de slag!

Heb je interesse? Meld je dan HIER aan!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten