Muziek om op te lopen.

Niet om op te wandelen. Wandelen is niet lopen. Lopen is grote stappen nemen. Tempo! Actie! Gaan!

Hardlopen schijnt niet zo goed voor je gezondheid te zijn. Het schokken van de knieën schijnt niet echt goed te zijn en bovendien schijn je er eerder oud van te worden. Las ik ergens.

Maar wandelen heeft een slechte reputatie. Wandelen is voor watjes en ik kan me er lichtelijk iets bij voorstellen als je wandelen associeert met langzaam vooruit gaan. Maar lopen is toch wat anders. Het is tijd om het lopen wat te upgraden.

Muziek om op te lopen:

1. Mesmerized – Faith Evans [radio edit]
2. Step by Step – Whitney Houston
3. It’s the Same Old Song – Four Tops
4. Poor Leno – Royksopp
5. Grenade – Bruno Mars
6. Laws of Gravity – Rubik
7. Seven Nation Army – The White Stripes
8. Best of You – Foo Fighters
9. Belief – John Mayer
10. …

Vul maar aan! Tips zijn zeer welkom!

Wil je mijn blog steunen met een kop koffie donatie? Ik doneer een kop koffie.

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.

8 gedachtes over “Muziek om op te lopen.”

 1. Wiki schrijft——-
  ———–
  In Nederland wordt de term lopen gebruikt om aan te geven dat men zich te voet op rustige wijze voortbeweegt: men loopt zonder zich te haasten. In België gebruikt men voor het zich op rustige wijze voortbewegen de term stappen en wordt de term lopen juist gebruikt voor het zich snel voortbewegen.

 2. Leuk lijstje! Ben dol op lijstjes…
  Ik ben geen wandelaar, geen (hard)loper. Maar ik denk wel aan ‘Walking On The Moon’van The Police. ‘Run, Baby, Run’van Sheryl Crow, ‘One Step Beyond’ van Madness, ‘Wonderful World’van Sam Cooke, ‘Homeward Bound’ van Simon&Garfunkel, ‘Ricky, Don; t Lose That Number’van Steely Dan,’Strolling Down The Highway’van Nick Drake, ‘Where Do We Go Now But Nowhere’van Nick Cave&The Bad Seeds, ‘All The Way’van New Order en ‘Verder, Verder’ van Ellen Ten Damme. Gewoon, om er 10 naast te zetten. Daar kan ik er ook zo 50 van maken, maar dat doe ik lekker niet :-).

 3. Mijn vriend kan me snelwandelend bijhouden, maar ik vind dat ik gerust mag zeggen dat ik hardloop. Mijn knallers zijn: bumpy ride van mohombi en get spanish van de jeugd van tegenwoordig..

 4. Ik loopt juist altijd te lopeh zonder muziek ;)
  Wel heel lekkere nummers allemaal. Mocht ik er nog een toevoegen, dan zou het “Walk’ van de Foo Fighters zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten