Doe mij een plezier, vul deze poll even in:

Op welk moment ga jij het liefst naar een workshop?
  
 

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Ik heb gekozen voor overdag, begin van de week, eind van de week en ‘s morgens. Op deze momenten zou ik het liefst naar een workshop gaan. Echter moet ik dan wel vrij nemen van mijn werk en dat zou ik dan weer niet zo snel doen ^^

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten