Skip to content →

Write On Thursday. #WOT 12.

De Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden en blogposts lezen, check hier!

Vriend *persoon die vol genegenheid voor [iemand] of iets is ~ persoon die je vertrouwt en aardig vindt ~ Amice, Bekende, Compagnon, Gabber, Goede bekende, Jongen, Kameraad

Hij kwam, zag en vertroetelde. Hij ging, wist niet wat ie wilde en het bleef stil. Hij ervaarde, lanterfanterde en vermaakte. En toen mailde hij. Dat het beter was te stoppen. Maar vertelde niet het hele verhaal.

Dat vond ik destijds niet zo vriendelijk. Een vriendschap, een vriend, een vriendje, was niet zo. Deed niet zo. Deed anders. Deed beter. Maakte goed. Behandelde respectvol. Liet me niet achter. Alleen. Zonder uitleg. Zonder.

Published in ik

35 Comments

 1. […] Nu ben ik een ontzettend nuchter persoon, Die zich verre van dit soort wazige zaken houd, En toch??? #WOT Write On Thursday. Dat is waar #WOT voor staat. Een initiatief van Karin Ramaker. Iedere donderdag presenteert zij een woord waarmee ik – net als vele andere bloggers – aan de slag ga voor een blog. Deze week is het woord “Vriend”. […]

 2. […] zie hier voor #wot nu eigenlijk is. Share this:TwitterFacebookVind ik leuk:LikeWees de eerste om post te waarderen. Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink. ← Dansklooster […]

 3. […] En de angst dat iedere keer als ik aan deze angsten aandacht besteed, de genegenheid voor mij bij mijn vrienden een beetje afbrokkelt. Write On Thursday: #WOT, een initiatief van Karin Ramaker. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht. Het gaat erom dat je het woord dat op donderdag opgegeven wordt, gebruikt in z’n meest vrije vorm. Het #WOT-woord is deze keer vriend. […]

 4. […] in het kader van #wot 12 over ‘vriend’, een woord dat alleen maar op deze vriend kon slaan. /* Hide […]

 5. Mooi hoe iedereen elke keer weer slaagt om met een onverwacht woord als basis om iets op papier te zetten!

 6. […] blogpost is geschreven in het kader van WOT (Write on Thursday). Op het blog van Karin Ramaker lees je er alles over. Delen?EmailFacebook This entry was posted in Voluit leven and tagged WoT […]

 7. […] voor een groot deel overeen met PHOT – PHOTO ON TUESDAY. Iedere donderdag vind je op de site Met-k.com een woord voor WOT, een creatieve schrijfopdracht. En omdat ik me heb opgegeven voor De […]

 8. […] woord voor WOT wordt elke donderdag geplaatst op het blog van Karin In de reacties op het blog worden de koppelingen van de andere WOT blogstukjes […]

 9. […] blogpost is geschreven in het kader van WOT (Write on Thursday). Op het blog van Karin Ramaker lees je er alles over. Share this:TwitterFacebookE-mailVind ik leuk:LikeWees de eerste om post te […]

 10. […] blog is onderdeel van #WOT (WRITE ON THURSDAY) Zie voor uitleg en andere #WOT-schrijvers de blog van Karin Zie ook mijn […]

 11. […] blog is onderdeel van #WOT (WRITE ON THURSDAY) Zie voor uitleg en andere #WOT-schrijvers de blog van Karin Zie ook mijn […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten