2 gedachtes over “Zwakke vogeltjes.”

  1. Mooi, geen zwakke vogeltjes maar wel opnieuw moeten leren vliegen. En ook herkenbaar we hebben allemaal weleens dat soort momenten denk ik.

  2. Op mijn 17e/18e heb ik op het randje gezeten. Mijn zus heeft ervoor gezorgd dat ik niet over het randje ging. Ik ga meteen even kijken naar de aflevering..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten