Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Droomboom.

‘Als ik ooit in een ‘grote-mensen-huis’ woon met tuin wil ik een magnoliaboom in die tuin.’ En toen dat huis er kwam met die tuin ging ik dan ook meer dan eens op zoek naar zo’n boom. Het was er alleen niet van gekomen om de boom daadwerkelijk te kopen.

Droomboom!

En dan staat een lieve vriendin op de stoep met een boom. Op de fiets meegenomen. Een echte magnoliaboom. Een droomboom. Dan word ik wel even stil. …


4 reacties op “Droomboom.”

  1. Wat lief van je vriendin. Wat een mooi cadeau. En wat een leuke wens. En nu wachten en zien hoe hij groeit, ook helemaal te gek……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten