Karin Ramaker

Liedje op zondag. Deel 10.

Wie kent Ally McBeal nog? Vroeger verslond ik die tv serie omdat ik er zoveel raakvlakken uithaalde. John Cage in de serie had de perfecte themesong, iets waar ik het ook over heb in Opkrabbelen. Je moet je lijflied hebben omdat je er in tijden van stress, gedoe, sores, ellende en verdriet steun aan kunt hebben en jezelf eraan kunt optrekken. Ik heb lang gezocht naar de juiste video maar heb alleen deze versie kunnen vinden. Expres in klein formaat, omdat je het dan iets beter in beeld ziet.

‘Music is so much more than a list. It’s a mood, it’s nostalgia, it’s being transported to somewhere other than where you are.’ — scott*eric.

Meer Liedjes op zondag vind je hier.

Author

karin

Ik ben zelfstandig. Ik ben veel tegelijk. Ik hoef niet in een hokje. Ik ben gastouder, geef trainingen over bloggen, maar ben vooral auteur en schrijf nu een roman.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: