Photo On Tuesday. #PHOT Deel 19.

Ooit is de #PHOT begonnen. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT, alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, met jouw zelfgemaakte foto, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht. Het is een blogexperiment waarbij misschien op later termijn iets aan kan veranderen. Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link hieronder in de reactiebox! Heb je wel een foto maar geen blog, zet het dan op Twitter met # (hashtag) PHOT en maak je wellicht iemand attent op de creatieve foto-opdracht!

We luv kortingsweken!

we <3 kortingsweken!

In deze foto zitten twee elementen waar ik iets over kwijt wil. Het ene is dat je nu overal waar je loopt, langs ramen van winkels, je kleding en schoenen kunt aanschaffen voor de helft van de helft van de prijs. Men zet kortingskleding dichtbij de nieuwe collectie en de nieuwe collectie is poepieduur maar vooruit, als je die ene dure broek van de nieuwe collectie samen met een supergoedkoop t-shirtje kan kopen, ben je mooi klaar! Verkooptechnieken.
Het tweede element in deze foto is, je raadt het al, de harten. Ze koppelen vaak de kortingsweken aan enorme stickerharten. We houden allemaal van kortingen natuurlijk.
Mijn oppaskind is van zeer jongsafaan al bekend met met feit dat ik te pas en te onpas gevonden harten fotografeer. Hij weet niet beter. Nu is ie ruim 3 jaar en spot ze zelf. Gisteren zaten we prinsheerlijk op een pleintje een ijsje te eten in de zon toen hij ineens wees en riep: ‘Hey! Hartje!’
Daar geniet ik van.

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *